Cezeri'de Hayat sayfasına Dön
Yemek
Yemek
Yemek
Yemek
• Gelişimin bir bütünlük içinde kurgulandığı Cezeri Okulunda öğrencilerimizin fiziksel gelişimine ve sağlık durumlarına ayrı bir önem atfedilerek öğünlerimiz diyetisyen ve beslenme uzmanları tarafından oluşturulmaktadır.
• Hazırlanan yemekler tat kontrolünden geçmekte olup sosların ve yağların oranları özel olarak hazırlanmaktadır.
• Hammadde üretimi kontrol edilmektedir ve hayvan kesimi usulüne uygun olarak yapılmaktadır.
• Düzenli aralıklara öğrencilerimizin boy-kilo ölçümleri yapılarak gereksinimleri tespit edilmekte ve ailelere bilgilendirme yapılmaktadır.
• Öğlen öğününde dört çeşit yemek ile salat bar servis edilmektedir.
• Okulöncesi, 1-2-3. Sınıflarda öğlen yemeğine ek olarak sabah kahvaltısı ve ikindi beslenmesi verilmektedir.
• Mutfağın bir şefi bulunmakta olup yemekhane ve yemek atölyesi dizaynı gerçekleştirilmektedir.
• Öğrencilerimize pasta, tatlı ve yemek kursları uzman yemek şefleri tarafından verilmektedir.
• Yemek adabı ve nezaket kuralları yemekhane hizmetlerimiz başlığında sunulmaktadır.
Yemek servisi kalite standartları kapsamında alınan belgeler:
• Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi (TSE – ISO 10002)
• İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE- İSG – OHSAS TS 18001)
• Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE-ISO-EN 22000)
• Çevre Yönetim Sistemi (Ç-E – TSE-ISO-EN 14000)
• Hizmet Yeterlilik Belgesi (TSE)
• Kalite Yönetim Sistemi Belgesi (K – Q TSE-ISO-EN 9000)
• Helal Sertifikası